Bygga altan i Uppsala

Det finns få saker som är lika vackra och som höjer livskvaliteten lika mycket som en altan. En altan kan i många fall användas året om beroende på hur du väljer att inreda den och är en perfekt plats för ljumna sommarkvällar eller grillfester. Våra duktiga och noggranna hantverkare har lång erfarenhet och kunskap inom ämnet och bygger altaner för både företag och privatpersoner.

Hållbara och stabila altaner för alla behov

Oavsett om du är intresserad av trall, trädäck, veranda eller terrass så kan vi hjälpa dig. Vi ser till att ta med oss allt material och verktyg som behövs för uppgiften och kan till och med skapa en inglasad altan som ett vackert uterum. Vill du bygga staket ser vi även till att hjälpa dig med detta, så att altanen är trygg och säker att vistas på.

Nyttja ROT-avdraget och sänk dina kostnader

Vi utför altanbygge i hela Uppsala med omnejd och är registrerade för F-skatt. Det innebär att du som privatperson kan använda dig av ROT-avdraget för att reducera arbetskostnaderna med 30 %. Här behöver du själv inte göra något, utan vi kontaktar Skatteverket och sköter det åt dig medan du fokuserar på annat.

Kontakta ett bra byggföretag från Uppsala idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress