Bygga garage i Uppsala

Vill du ha en trygg och torr plats att förvara din bil, din motorcykel och dina trädgårdsredskap? Då kan det vara hög tid för dig att investera i ett garage. Med ett garage kan du säkerställa att din bil inte blir lika utsatt mot väder och vind, samtidigt som du får ett smart förråd för diverse föremål. Vi hjälper dig i Sigtuna, Uppsala och Bålsta med att bygga ett högkvalitativ garage för alla behov.

Totalentreprenad i egen regi

Vi vill att du som kund ska känna dig så trygg och bekväm som möjligt och därför erbjuder vi totalentreprenad i egen regi och ett mycket stort kontaktnät av pålitliga hantverkare och leverantörer. På så sätt slipper du vända dig till flera olika företag för att få ditt garage eller din carport på plats. Vi hjälper dig från start med att ansöka om bygglov, till besiktning vid avslutat projekt.

Kostnadsfri offert och hembesök

Det är inte alltid lätt att veta vad det är för garage som man vill ha eller vilken placering som blir den bästa. När du hör av dig till oss bokar vi gärna in ett kostnadsfritt hembesök där vi tittar på förutsättningarna för just dig.

Kontakta ett bra byggföretag från Uppsala idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress