Vi hjälper dig att bygga uterum i Uppsala

Med ett vackert uterum kan du inte bara få ut mer av din bostad, utan du får också en plats som du kan spendera tid på året runt. Ett uterum skiljer sig från en klassisk veranda eller altan, eftersom den är inglasad och i vissa fall även isolerad. Vi lyssnar till dina behov och skapar ett uterum som kan inte bara är stolt över, utan som också kommer stå sig länge.

Så kan vi hjälpa dig med uterummet

Ett uterum kan se ut på många olika sätt och här är det dina önskemål och behov som är i fokus. Vi kan bland annat hjälpa dig med att glasa in terrass, altaninglasning eller skapa en riktigt vacker vinterträdgård. Om du vill kunna använda uterummet året runt kan våra duktiga hanterverkare montera vattenburen golvvärme och gjuta en bra och stadig husgrund.

Vi bygger uterum med fokus på miljö

Miljöfrågor är något som är mycket viktiga för oss och därför ser vi till att använda oss av så miljövänliga metoder, material och verktyg som möjligt. På så sätt kan vi se till att våra byggnationer inte bara är tillverkade av högkvalitativa material, utan att vi även har värnat om djur och natur på samma gång.

Kontakta ett bra byggföretag från Uppsala idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress