Montera IKEA-kök i Uppsala

Majoriteten av alla vuxna människor i Sverige har någon gång gett sig in på att montera en möbel från IKEA. I många fall är det fullt möjligt på egen hand, men att montera ihop ett helt kök kan vara betydligt svårare. Våra trevliga och behöriga hantverkare har lång erfarenhet av IKEA-kök och kan hjälpa dig med allt från stommar till köksluckor, blandare och kökssnickerier.

Praktiska och hållbara kök för dina behov

Ett kök ska inte bara vara snyggt att titta på, utan det ska även vara praktisk för just dig. Det kan handla om att frys och kyl är placerad på ett visst ställe för att du ska ha närmare till spisen eller att du har ordentligt med arbetsbänkar. Här kan du själv välja om du vill köpa ett kök på egen hand och låta oss sköta köksmontering, eller om du vill ha råd och vägledning även i valet av kök.

Vi hjälper dig med ROT-avdraget

ROT-avdraget är något som du med fördel kan använda dig av när du vill ha hjälp att montera IKEA-kök. Avdraget ger en reducering på 30 % och gäller endast för arbetskostnaden. Vi sköter all kontakt med Skatteverket och det enda du behöver göra är att luta dig tillbaka och se ditt nya kök växa fram.

Kontakta ett bra byggföretag från Uppsala idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress