Renovera källare i Uppsala

Din källaren är en del av din bostad och därför är det viktigt att du tar hand om den på samma sätt som resten av huset. Det innebär att du bör se över isoleringen med jämna mellanrum och att du har koll på när den senaste dräneringen ägde rum. Med våra behöriga, professionella och trevliga hantverkare kan vi se till att utföra en komplett källarrenovering eller till och med konvertera källaren till ett sovrum.

En renoverad källare har många möjligheter

En källare behöver inte bara användas som ett förråd eller pannrum, utan har mängder med fördel som bör nyttjas. Om du önskar konvertera källaren till en spa-avdelning, badrum eller TV-rum kan vi se till att du får rätt belysning, ett bra ljusinsläpp och en ökat takhöjd. När vi ändå är igång kan vi också skapa en separat entré, så att du har direkt tillgång till källaren utifrån.

Höj livskvaliteten med en välgjord källare

Dränering är något som är mycket viktigt för att ditt hus ska stå stadigt och för att väta och fukt inte ska kunna ta sig in i krypgrunden. En dränering bör utföras med ca 30 års mellanrum, men om den görs riktigt bra kan det hålla längre än så. Vi har maskinister och verktyg som behövs för uppgiften och arbetar alltid enligt rådande branschregler.

Kontakta ett bra byggföretag från Uppsala idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress