Renovering & Ombyggnad av Stuga till året runt bostad i Uppsala, Sigtuna, Knivsta

Att göra om ett fritidshus så att det är beboeligt året om är en bra affär rent ekonomiskt samtidigt som det ökar husets bruksvärde. Hur omfattande en ombyggnation av det slaget är varierar förstås beroende på vilken standard fritidshuset har. Som specialist på den här typen av ombyggnationer kan vi ge dig en helhetslösning där vi förvandlar din sommarstuga eller ditt fritidshus till ett boende av hög standard.

Konverteringar där allt ingår

Vi kan ta hand om särskilda arbetsmoment av en konvertering eller hela jobbet. Hur mycket vi ska göra är det helt enkelt du som bestämmer. Om du vill ha det så enkelt som möjligt så har våra hantverkare kompetens för allt som behövs: måleri, snickeri, golvläggning, avväxling och så vidare. För avlopp, el och VVS har vi ett brett kontaktnät av pålitliga samarbetspartners.

Vi konverterar hus över hela Stockholmsområdet & Uppsala

Vi har stor räckvidd. Vi har genomfört och bistått vid byggprojekt i bland annat Upplands Väsby, Sigtuna, Uppsala, Knivsta, Arlanda och övriga Norra Stockholm & Roslagen. Skulle du vilja veta vad det skulle kosta att konvertera ditt fritidshus till ett permanentboende? Hör då av dig till oss och berätta om dina önskemål. Inom kort hör vi av oss till dig med en gratis offert.

Kontakta ett bra byggföretag från Uppsala idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress