Stenläggning i Uppsala

När du vill lägga sten är det mycket som ska planeras. Det kanske är så att du vill lägga marksten och då krävs ett ordentligt förarbete eller kanske till och med markutjämning. Det kan även handla om att du vill bygga en trappa, bygga stödmur eller få hjälp med annan typ av grävarbete. Vi har lång erfarenhet och kompetens inom området och har arbetat med många olika typer av material.

Professionell stenläggning för dina behov

Sten är ett mycket tacksamt material och det finns många olika sätt som man kan använda sig av det. Sten är dessutom mycket hållbart och kan användas till att bygga trappor eller stödmurar för din trädgård. När du anlitar oss kan du få hjälp med en rad olika markarbeten av våra professionella markentreprenörer, t.ex. asfaltering, trädgårdsrenovering, anläggning av trädgård, bortforsling, tomtplanering och mycket mer.

Kostnadsfria hembesök för bekymmersfri stenläggning

Om du inte har kunskap och erfarenhet inom markarbeten och trädgårdsanläggning kan det vara svårt att veta vad som behöver göras och vilka förutsättningar som finns – det här är vi kommer in i bilden. När du hör av dig till oss bokar vi gärna in ett kostnadsfritt hembesök för att titta på det du vill ha hjälp med.

Kontakta ett bra byggföretag från Uppsala idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress