Takläggning i Uppsala

Med ett fint och helt tak blir inte bara din bostad mycket finare, utan den kan också skydda dig som boende och husets konstruktion mycket bättre. Väder och vind sätter snabbt sina spår och då är det viktigt att ha ett hållbart tak som är tillverkat av högkvalitativt material. Vi arbetar tidseffektivt och alltid enligt rådande branschregler.

Din takläggare när du behöver

Oavsett om du är i behov av ett helt nytt tak eller om du vill reparera ett redan befintligt så kan vi hjälpa dig. Vi har kunskapen som krävs för att lägga allt från vindskivor till ytpapp, betongpannor, tegeltak och snörasskydd. Vår totalentreprenad gör det möjligt för oss att även utföra plåtslageri och bandtäckning, såväl som att bygga skorsten.

100 % nöjd kund garanti

Vi värnar om våra kunder och kundrelationer och därför är det prio 1 för oss att du är nöjd med vårt arbete. Vi erbjuder både företag, fastighetsägare och privatpersoner en 100 % nöjd kund garanti att luta sig emot. Skulle det vara så att du inte är nöjd med arbetet säkerställer garantin att vi stannar kvar på arbetsplatsen tills du känner dig belåten med vårt arbete.

Läs gärna mer om hur vi utför takrenoveringar i Uppsala & Knivsta här.

Kontakta ett bra byggföretag idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress